Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Giurgiu: Institutul Național al Patrimoniului vă invită la vernisajul expoziției “Drumuri în memorie. Mausoleele”

decembrie 12, 2018 - decembrie 21, 2018

Institutul Național al Patrimoniului în parteneriat cu Muzeul Județean “Teohari Antonescu” Giurgiu, vă invită la vernisajul “Drumuri în memorie. Mausoleele” care va avea loc la Muzeul Județean “Teohari Antonescu”, sediul central din str. Constantin Dobrogeanu Gherea, nr.3, Giurgiu, 12 decembrie 2018, ora 14.

Evenimentele fac parte din proiectul Drumuri în memorie. Mausoleele finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale în cadrul programului Centenar. Proiectul, inițiat de Institutul Național al Patrimoniului, se înscrie în contextul celebrării Centenarului Marii Uniri și are ca scop valorificarea și promovarea în spațiul public, deopotrivă la nivel național și european, a patrimoniului comemorativ, în mod specific al mausoleelor conectate Primului Război Mondial și Marii Unirii din 1918, aflate pe teritoriul României.

Partenerii acestui proiect sunt: Oficiul Național pentru Cultul Eroilor, Muzeul Vrancei din Focșani, Complexul Muzeal Național Moldova, Arhivele Militare Naționale Române, Centrul Cultural Toplița și Muzeul Județean „Teohari Antonescu” din Giurgiu.

 

Detalii

Începe:
decembrie 12, 2018
Se termină:
decembrie 21, 2018

Organizatori

Muzeul Județean „Teohari Antonescu” Giurgiu
Institutul Național al Patrimoniului

Loc de desfășurare

Muzeul Județean „Teohari Antonescu” Giurgiu
Str. Constantin Dobrogeanu Gherea, Nr. 3
Giurgiu, Giurgiu 080024 Romania
+ Hartă Google
Sit web:
https://www.muzeulgiurgiu.ro/